Бадемово масло
Almond Oil

100% органично | Нерафинирано | Студено пресовано

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Размер 50 ml

Бадемовото масло има същия приятен аромат като сладките бадемови ядки, от които се добива. Това е универсално, естествено разкрасяващо масло, което подхранва косата и лицето, както и се справя със стриите. Маслото е много нежно, поради което може да се прилага по време на бременност и върху бебешка кожа. Подобрява хидратацията, подхранва дълбоко, подмладява и стимулира процеса на регенерация. Сертифицирано е от Ecocert – със световна известност и разпознаваемост за най-висококачествена натурална козметика.

- +

Бадемовото дърво произхожда от региона на Средиземно море, но в наши дни се отглежда главно във Франция и Испания. Ядките му са източник на високо цененото в козметологията бадемово масло.

NANOIL С БАДЕМОВО МАСЛО

Бадемовото масло от NANOIL е естествено масло, подходящо за лице и коса, получено чрез студено пресоване. То е нерафинирано и 100% органично. Благодарение на това всяка капка от това скъпоценно масло съдържа най-добрата есенция от бадемови ядки.

КАКВО СЪДЪРЖА БАДЕМОВОТО МАСЛО?

Сред всички ядки в света, това са бадемите (така и бадемовото масло), които съдържат най-високата концентрация на витамин Е, притежаващ силни антиоксидантни свойства. В допълнение, бадемите съдържат други витамини (например А и D), както и минерали, но най-вече те са източник на ценни мастни киселини, принадлежащи към групата на омега-9 (55%), омега-6 и омега-3 мастните киселини.

КАК ДЕЙСТВА БАДЕМОВОТО МАСЛО?

  • Подсилва хидролипидния слой.
  • Отговорно е за поддържане на подходяща хидратация и подхранване на лицето.
  • Защитава от слънце и токсини.
  • Защитава кожата и косата от увреждания.
  • Действа като емолиент: успокоява и подхранва.
  • Значително намалява стриите и целулита.
  • Успокоява раздразненията.

За употреба върху коса

Бадемовото масло от NANOIL е подходящо за косата със средна и голяма порьозност, за косата, която изисква регенерация. Когато се прилага редовно, бадемовото масло предпазва кичурите от увреждане и предотвратява дехидратацията. Благодарение на свойствата, които притежава, косата се регенерира и раздразненията на скалпа се успокояват. Маслото предотвратява косопада и прави кичурите меки, блестящи и еластични.

За употреба върху тяло

Това е едно от най-често използваните масла за масаж. Представлява най-добрата основа за ароматерапевтични етерични масла. За нула време прониква в кожата, успокоява възпалението, подобрява еластичността, намалява стриите и стимулира регенерацията. Също така, може да замени обикновеното бебешко масло. Струва си да прилагате бадемово масло върху ръцете, ноктите, както и върху грубата кожа на лактите и коленете.

За употреба върху лице

Бадемовото масло може да се нанася и върху лицето, въпреки че действа най-добре, когато се комбинира с други разкрасяващи продукти. Може да се използва и за отстраняване на грим.

Инструкции за съхранение:

Маслото трябва да бъде плътно затворено и да се съхранява на сухо и прохладно място. Пазете от слънчева светлина.

Бадемовото масло използвано в продуктите NANOIL е сертифицирано от Ecocert.

ЧЗВ - Често задавани въпроси

1.Как да нанасяте NANOIL С БАДЕМОВО МАСЛО?

Естествените масла са универсална козметика: могат да се прилагат върху тялото, лицето и косата, да се втриват в ръцете и ноктите или да се добавят към вана. Употребата им е без ограничение и можете да съобразите вида грижа предвид Вашите лични предпочитания.

2.NANOIL С БАДЕМОВО МАСЛО ще се погрижи ли по подходящ начин за моята коса и кожа?

Разкрасяващите масла се различават по концентрация на витамини, мастни киселини и други ценни вещества. Посетете нашия уебсайт, за да научите повече за техните уникални свойства и изберете маслото, което най-добре отговаря на косата и кожата Ви.

3.Какъв е срокът на годност на NANOIL С БАДЕМОВО МАСЛО?

Маслата NANOIL са ефективни и скоростта, с която ги използвате зависи от Вашите индивидуални нужди. Срокът на годност на всяко масло е посочен на опаковката.

4.Какво съдържа NANOIL С БАДЕМОВО МАСЛО?

Бадемовото масло от NANOIL е естествено масло, получено чрез студено пресоване. То е нерафинирано и 100% органично, притежаващо най-добрите разкрасяващи качества, сертифицирано от Ecocert. Благодарение на това всяка капка от това скъпоценно масло съдържа най-добрата есенция от пресни бадемови ядки. NANOIL С БАДЕМОВО МАСЛО INCI: масло от Prunus amygdalus.

5.Мога ли да комбинирам NANOIL С БАДЕМОВО МАСЛО с други разкрасяващи масла?

Разбира се, че можете. Естествените масла, комбинирани заедно, създават най-добрите смеси, богати на допълнителни вещества (витамини, минерали, мастни киселини). Те действат в синергия и така се постига най-естествената грижа. Можете да ги комбинирате, за да получите продукт за почистване на лице или други домашно приготвени козметични продукти.

6.Как да съхранявам NANOIL С БАДЕМОВО МАСЛО?

След като използвате маслото, винаги се уверявайте, че бутилката е затворена плътно. Опитайте се да държите маслото на хладно място.

Вие сте специалист в индустрията за красота и имате въпроси относно възможностите за сътрудничество?
Вашето запитване беше изпратено успешно.
Човек от нашия екип ще се свърже с Вас съвсем скоро.

Нашият сайт използва бисквитки, за да осигури най-добрата услуга. Можете да смените настройките на браузъра си във всеки един момент. За повече информация, моля посетете страницата Политика за Поверителността.