Nanoil

Масло от макадамия
Macadamia Oil

100% органично | Нерафинирано | Студено пресовано

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil
Размер 50 ml

Поради невероятно бързата степен на абсорбция, маслото от макадамия се нарича „изчезващото масло“. Това е естествено разкрасяващо масло, подходящо както за коса, която изисква подсилване, така и за увредена кожа на лицето. Маслото притежава регенериращи свойства, предпазва от оксидативен стрес, има действие против стареене и се справя с целулита наистина ефективно. Сертифицирано е от Ecocert, със световна известност и разпознаваемост за най-висококачествена натурална козметика.

- +

Дървото макадамия е открито за пръв път в австралийските тропически гори, но в наши дни се култивира по целия свят. Точно от тези ядки от макадамия се добива маслото. Всъщност маслото може да съдържа 78% от цялата ядка макадамия.

NANOIL С МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ

Маслото от макадамия от NANOIL е естествено масло, извлечено чрез студено пресоване, то е нерафинирано и 100% органично. Благодарение на това всяка капка от това скъпоценно масло съдържа най-добрата есенция от ядки от макадамия. Това е всичко, от което се нуждаят косата, лицето и кожата около очите.

КАКВО СЪДЪРЖА МАСЛОТО ОТ МАКАДАМИЯ?

Най-важните съставки в маслото от макадамия са ЕМК, или т.нар. есенциални мастни киселини, включително палмитолеинова киселина (рядко срещаща се киселина, принадлежаща към групата на омега-7 мастните киселини) и линолова киселина (към групата на омега-6 мастните киселини). В допълнение, маслото, извлечено от ядки от макадамия, съдържа витамин Е, важен за кожата, косата и ноктите, витамин А, както и витамини от В-групата (B1, B2, B3).

КАК ДЕЙСТВА МАСЛОТО ОТ МАКАДАМИЯ?

  • Подпомага естественото регенериране на кожата.
  • Бори се с целулита и намалява стриите.
  • Има противостареещ ефект и ревитализира лицето.
  • Омекотява и изглажда епидермалния слой.
  • Успокоява кожните раздразнения.
  • Ускорява заздравяването при микроувреждания.
  • Защитава от свободни радикали.
  • Дълбоко овлажнява косата и лицето.

За употреба върху коса

NANOIL с масло от макадамия може успешно да се използва за процедура за коса със средна порьозност, която изисква подсилване. Редовното нанасяне на масло от макадамия върху косата я прави по-силна, овлажнена, мека и блестяща. Това е най-добрият естествен балсам за коса, който може да имате.

За употреба върху тяло

Може да се използва като алтернатива на балсам за тяло, масажно масло или балсам за стрии. Също така, ще подмлади цялото тяло и ще предотврати появата на белезите на стареене, като обезцветяване на кожата, причинено от загуба на еластичност. Освен това, маслото от макадамия защитава кожата от неблагоприятното действие на UV лъчението.

За употреба върху лице

Маслото от макадамия предлага възможност за различни приложения: като серум, като масло за масаж за лице и като естествено средство за отстраняване на грим. Леката му консистенция и бързата абсорбция му позволяват безпроблемно да изравнява тена на кожата и да подобрява мекотата и еластичността на лицето.

Инструкции за съхранение:

Маслото трябва да бъде плътно затворено и да се съхранява на сухо и прохладно място. Пазете от слънчева светлина.

Маслото от макадамия използвано в продуктите NANOIL е сертифицирано от Ecocert.

ЧЗВ - Често задавани въпроси

1.Как да нанасяте NANOIL С МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ?

Естествените масла са универсална козметика: могат да се прилагат върху тялото, лицето и косата, да се втриват в ръцете и ноктите или да се добавят към вана. Употребата им е без ограничение и можете да съобразите вида грижа предвид Вашите лични предпочитания.

2.NANOIL С МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ ще се погрижи ли по подходящ начин за моята коса и кожа?

Разкрасяващите масла се различават по концентрация на витамини, мастни киселини и други ценни вещества. Посетете нашия уебсайт, за да научите повече за техните уникални свойства и изберете маслото, което най-добре отговаря на косата и кожата Ви.

3.Какъв е срокът на годност на NANOIL С МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ?

Маслата NANOIL са ефективни и скоростта, с която ги използвате зависи от Вашите индивидуални нужди. Срокът на годност на всяко масло е посочен на опаковката.

4.Какво съдържа NANOIL С МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ?

Маслото от макадамия от NANOIL е естествено масло, получено чрез студено пресоване. То е нерафинирано и 100% органично, притежаващо най-добрите разкрасяващи качества, сертифицирано от Ecocert. Благодарение на това всяка капка от това скъпоценно масло съдържа най-добрата есенция от ядки на макадамия. NANOIL С МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ INCI: масло от семена от Macadamia ternifolia.

5.Мога ли да комбинирам NANOIL С МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ с други разкрасяващи масла?

Разбира се, че можете. Естествените масла, комбинирани заедно, създават най-добрите смеси, богати на допълнителни вещества (витамини, минерали, мастни киселини). Те действат в синергия и така се постига най-естествената грижа. Можете да ги комбинирате, за да получите продукт за почистване на лице или други домашно приготвени козметични продукти.

6.Как да съхранявам NANOIL С МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ?

След като използвате маслото, винаги се уверявайте, че бутилката е затворена плътно. Опитайте се да държите маслото на хладно място.